Klik hier om een tekst te typen.

Love to read your ideas, comments, compliments!

Reactie plaatsen

Reacties

Annemieke
8 maanden geleden

Deze week een prachtige shoot gehad van 3 nichtjes (1, 2 en 4 jaar, dus behoorlijk uitdagend). Prachtige foto's in zwart-wit en in herfstkleuren op de heide. Wisselende omgevingen, posities en stijlen. Heel blij met het resultaat; bijzondere en dierbare foto's!

MedCos SkinSolutions
9 maanden geleden

Vicky fotografeert al enkele jaren bij regelmaat onze apparatuur, crèmes en supplies. Steeds weer krijgen wij complimenten over de kwaliteit van onze reclame en marketing uitingen. Uitingen die ook veel gebruikt worden door onze ca. 900 MedCos Partner instituten in de Benelux. Daarnaast zijn er soms ook haast klussen bij en steeds weer is Vicky coöperatief en kunnen we “ met behoud van kwaliteit “ op haar rekenen. 👍👌

Jetske
9 maanden geleden

Vicky heeft inmiddels al twee keer prachtige fotos gemaakt van mijn kinderen. Je kunt zelf aangeven welke stijl je mooi vind - want ze kan veel verschillende dingen. Het is fijn met haar werken - zeker met kinderen (die lopen allemaal met haar weg)! Een absolute aanrader.

Marit
10 maanden geleden

Vicky heeft een hele natuurlijke en authentieke manier van (samen) werken. In een prettige, relaxte werksfeer, waarin ze echt 'contact' met je maakt, weet ze het beste van jezelf in een foto naar boven te halen. Het was een hele bijzonder sessie Vicky en ik ben trots op het resultaat! Dank je wel.

Robert Konrad
10 maanden geleden

Dear Vicky,
Besides that your webpage with all these incredible shoots is done in a very professional way, i have to send my compliments for all your very artistic pictures shown your site! I found many favourites in every single category - Congratulations,
Robert

Angela Sanders-Sijbom
11 maanden geleden

Lieve Vicky
Het was een bijzondere ervaring om samen met vriendinnen (zie review Adjan), waaronder ook jouw moeder, gefotografeerd te worden. Het resultaat is verbluffend mooi en voor de toekomst ook een heel mooi document dat herinnert aan een fijne vriendschap. Dit verwacht ik met name van onze groepsfoto's. Vakwerk!!

Ayt Erdogan
een jaar geleden

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel fotografen, net zoals er heel veel koks rondlopen.
Dat wil niks zeggen over de kwaliteit uiteraard, maar wel zoals Vicky ook zegt; dat het oogpunt is die het doet, niet de camera alleen, anders zou inderdaad elk persoon die een goede koks mes zou aanschaffen per definitie een top kok zou zijn. zoiets is dus Photogravics in zijn professie.
Nogmaals bedankt voor je oog voor je fantastische werk en samen met het hele team behaalde Best in the world gourmand award 2019 Vicky!!!
Voor altijd heel veel succes gewenst met je zicht en wat er op je afkomt.
Liefs Ayt

Adjan Broeders
een jaar geleden

Adjan
De fotosessie was al heel bijzonder door de goede aanwijzingen en de relaxte sfeer
Het resultaat waren prachtige foto's boven verwachting mooi
Samen met twee vriendinnen niet meer piep maar supermooi gefotografeerd ik wordt daar helemaal blij van dus heel erg bedankt Vicky

Corine
een jaar geleden

Wat maak je toch prachtige foto’s Vic!!
Of het nu portretfoto’s zijn van m’n kids (zeer trots op!) of van food/omgeving/dieren, het is allemaal even mooi!!
Zeer professioneel, dat blijkt ook wel!!
Ga vooral zo door!!
Liefs Corine

Henriette en Roland
een jaar geleden

Vicky heeft de foto's van onze B&B gemaakt, wij hebben deze gebruikt op onze website. Je ziet direct welke van haar zijn én welke door onszelf genomen zijn :). Ze heeft onze kamers op de allermooiste manier onder de aandacht gebracht, zonder de waarheid geweld aan te doen. Gasten zijn steeds blij verrast! Dank je wel Vicky xxx