Love to read your ideas, comments, compliments!

Reactie plaatsen

Reacties

Marie-Louise
3 maanden geleden

Voor het 60-jarig huwelijksjubileum van mijn ouders hebben we Vicky gevraagd om dit vast te leggen. Vicky is als geen ander in staat om zo’n moment op een ongedwongen en creatieve manier vast te leggen. Het prachtige weer die dag en de vakkundigheid van Vicky hebben er voor gezorgd dat de foto’s voor mijn ouders een mooie blijvende herinnering aan een hele bijzondere dag zijn geworden.
Dankjewel Vicky!

Remco de Graaf
3 maanden geleden

We zijn heel blij met het resultaat van de fotoshoot die Vicky heeft gemaakt voor Masia Nur In Sitges Spanje .
De fotograaf heeft zeer mooi de romantische mediterraanste sfeer kunnen vangen, die we graag op de foto’s wilden zien.
Daarbij denkt Vicky erg mee qua styling om eindelijk het perfecte plaatje te kunnen schieten . Tevens een sterk punt van haar is de zoektocht naar de juiste licht inval . Rekening houden waar de zon op en ondergaat .
Vick is veeleisend maar het resultaat is er ook zeer naar .

Annemieke
een jaar geleden

Deze week een prachtige shoot gehad van 3 nichtjes (1, 2 en 4 jaar, dus behoorlijk uitdagend). Prachtige foto's in zwart-wit en in herfstkleuren op de heide. Wisselende omgevingen, posities en stijlen. Heel blij met het resultaat; bijzondere en dierbare foto's!

MedCos SkinSolutions
een jaar geleden

Vicky fotografeert al enkele jaren bij regelmaat onze apparatuur, crèmes en supplies. Steeds weer krijgen wij complimenten over de kwaliteit van onze reclame en marketing uitingen. Uitingen die ook veel gebruikt worden door onze ca. 900 MedCos Partner instituten in de Benelux. Daarnaast zijn er soms ook haast klussen bij en steeds weer is Vicky coöperatief en kunnen we “ met behoud van kwaliteit “ op haar rekenen. 👍👌

Jetske
een jaar geleden

Vicky heeft inmiddels al twee keer prachtige fotos gemaakt van mijn kinderen. Je kunt zelf aangeven welke stijl je mooi vind - want ze kan veel verschillende dingen. Het is fijn met haar werken - zeker met kinderen (die lopen allemaal met haar weg)! Een absolute aanrader.

Marit
een jaar geleden

Vicky heeft een hele natuurlijke en authentieke manier van (samen) werken. In een prettige, relaxte werksfeer, waarin ze echt 'contact' met je maakt, weet ze het beste van jezelf in een foto naar boven te halen. Het was een hele bijzonder sessie Vicky en ik ben trots op het resultaat! Dank je wel.

Robert Konrad
een jaar geleden

Dear Vicky,
Besides that your webpage with all these incredible shoots is done in a very professional way, i have to send my compliments for all your very artistic pictures shown your site! I found many favourites in every single category - Congratulations,
Robert

Angela Sanders-Sijbom
een jaar geleden

Lieve Vicky
Het was een bijzondere ervaring om samen met vriendinnen (zie review Adjan), waaronder ook jouw moeder, gefotografeerd te worden. Het resultaat is verbluffend mooi en voor de toekomst ook een heel mooi document dat herinnert aan een fijne vriendschap. Dit verwacht ik met name van onze groepsfoto's. Vakwerk!!

Ayt Erdogan
een jaar geleden

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel fotografen, net zoals er heel veel koks rondlopen.
Dat wil niks zeggen over de kwaliteit uiteraard, maar wel zoals Vicky ook zegt; dat het oogpunt is die het doet, niet de camera alleen, anders zou inderdaad elk persoon die een goede koks mes zou aanschaffen per definitie een top kok zou zijn. zoiets is dus Photogravics in zijn professie.
Nogmaals bedankt voor je oog voor je fantastische werk en samen met het hele team behaalde Best in the world gourmand award 2019 Vicky!!!
Voor altijd heel veel succes gewenst met je zicht en wat er op je afkomt.
Liefs Ayt

Adjan Broeders
een jaar geleden

Adjan
De fotosessie was al heel bijzonder door de goede aanwijzingen en de relaxte sfeer
Het resultaat waren prachtige foto's boven verwachting mooi
Samen met twee vriendinnen niet meer piep maar supermooi gefotografeerd ik wordt daar helemaal blij van dus heel erg bedankt Vicky