Love to read your ideas, comments, compliments!

Reactie plaatsen

Reacties

Patricia Kroot
19 dagen geleden

Vicky heeft mij in het begin van dit jaar gefotografeerd. Met als doel, professionele foto's voor mijn nieuwe website. De samenwerking verliep heel prettig. Zowel in de voorbereiding als tijdens de dag van de fotoshoot op locatie. Ik ben ontzettend blij met het prachtige resultaat: www.dreamboost.nl

Nicolette Pouw
5 maanden geleden

Prachtige foto s laten maken. Vicky begrijpt precies wat de bedoeling is. Welke stijl dan ook. Ze is overal in thuis en heeft heel veel gevoel voor detail en net extra beetje meer te geven. Enorm professioneel

laurens
6 maanden geleden

Vicky is heel erg lief, ziet wat er nodig is en weet wat er moet gebeuren. zorgt voor een vertrouwelijk gevoel en helpt ook verder te denken buiten haar werk.

A & M
7 maanden geleden

Uit de wervelende fotoshoot bij Vicky kozen wij een foto met een hele positieve, blije en mooie uitstraling. We zijn er erg blij mee!!

Esther Kat-Molenkamp
een jaar geleden

10 jaar nu het overlijden van mijn toenmalige man, heb ik opnieuw het fotoboek besteld van de foto's die Vicky op de crematie had gemaakt. Maar dan nu voor mijn schoonouders. Het is weer prachtig geworden.! Ze zijn erg dankbaar nu ze ook iets tastbaars hebben. Zo professioneel als Vicky is en toch ook zo liefdevol. Een bijzonder mooi mens met oog voor detail. Ik zou haar iedereen aanraden, voor welke gelegenheid ook.

Anna-Maria
een jaar geleden

Vicky is een vakvrouw! Ik - totaal niet fotogeniek en een gezonde weerstand tegen poseren - had zakelijke foto's nodig (waarbij je dan ook nog 'in de plooi' moet kijken). In een super gezellige ongedwongen setting heeft ze prachtige foto's weten te maken. Ook over het proces daarna niets dan lof: ruimte voor eigen inbreng en ze doet wat ze toezegt. Absolute aanrader!

Maarten Endel
een jaar geleden

Op 30 april '21 een fotoshoot gedaan bij Vicky. Door de gezellige, hartelijke, vrolijke sfeer kon ik goed ontspannen en werden de foto's heel naturel en niet zo gekunsteld. Precies zo als ik van te voren aangegeven had dat ik de foto's graag wilde hebben.
Aangezien ik nogal haast had met de foto's kreeg ik al vast een selectie na een uur aangeleverd! Ik raad Vicky aan voor een ieder die een goed zakelijk portret wil hebben.

Nicolien Bruinsma
een jaar geleden

Vicky is een super hartelijke, warme en spontane persoonlijkheid. Voldoende ruimte voor eigen inbreng en overlegmomenten. Ook na afloop nog prettige contactmomenten met advies en tips voor het juiste resultaat. Leuk!

Pascale Biergans
een jaar geleden

Vicky weet heel goed het juiste moment te vangen. Zowel zakelijk als privé heeft ze prachtige foto's van mij genomen. Ik ben er heel blij mee.

Sabine de Jong
een jaar geleden

Vicky maakt voor ons niet alleen de bedrijfsfoto's maar laat ook de gekste objecten stralen op alle kerst- en paaswensen van ACES International en Everyday Heroes. Ieder jaar weer. Super!