Love to read your ideas, comments, compliments!

Reactie plaatsen

Reacties

Bianca
3 dagen geleden

Ik heb Vicky gevraagd of zij mijn huis in Spanje kon fotograferen voor de verhuur. Heb dat zelf geprobeerd, maar wat een verschil als een professionele fotograaf dit doet. De kleuren, doorkijkjes, en omgeving perfect en sfeervol vastgelegd. Heel blij mee.

Jasmijn
23 dagen geleden

Ik heb Vicky gevraagd om mijn kinderen (en mij) in hun puurste vorm vast te leggen. Zonder poespas, niet op hun paasbest maar puur, echt, zoals zij zich op dat moment voelden. Nou, dat is gelukt. Het geduld van Vicky, de oprechte interesse en haar kundige oog heeft zijn vruchten afgeworpen. Wat een rijkdom heb ik, wist ik al, maar prachtig om dit ook op deze manier te kunnen aanschouwen. Dankjewel daarvoor.

Laurie
7 maanden geleden

Voor mijn opdrachtgever terecht gekomen bij Vicky voor fotografie. Super warm en welkom ontvangst. Goede fotograaf, fijne sfeer en prachtig resultaat!

Mirjam Kruiniger
10 maanden geleden

Vicky heeft voor het hoofdkantoor van de Koninklijke Auris Groep en voor één van onze scholen een geweldige foto gemaakt van aan aantal van onze leerlingen. Zij beelden allemaal in gebarentaal een woord uit. Een aanwinst voor ons kantoor. En de kinders zijn te schattig voor woorden en duidelijk op hun gemak met de fotografe.

Mike & Hella
een jaar geleden

Vicky heeft prachtige foto’s geschoten van onze huwelijksdag, van ons als paar en van onze ouders, familie en vrienden. Ze heeft met name de dierbare momenten mooi in beeld gebracht. Ook van het grote feest een week later heeft ze echte top foto’s gemaakt. Heel blij mee. Deze mooie foto ‘s zullen we koesteren. Dank Vicky!

Therese
een jaar geleden

Super mooie foto's Vicky ....
Super fotograaf !!!💋💋💋

Eef Langeler-Nuijten
een jaar geleden

Vicky heeft prachtige portretfoto’s van mij geschoten! Zó mooi dat ze ook worden geplaatst in het tijdschrift Residence. Super blij mee. Vicky heeft oog voor detail en is echt een alles-kunner. Ik had geen poeder voor mijn gezicht en ook dat wist ze op te lossen met haar eigen professionele set. Ze zorgt dat er altijd een goede sfeer hangt en ziet als fotograaf de perfecte locatie en styling om de beste foto te maken. Eindelijk mooie professionele foto’s voor mijn website echt super!

Patty Gout
een jaar geleden

Vicky heeft ons huwelijk fantastisch vastgelegd. Na een mooie dag ook nog een keer met mooie foto's de dag herbeleven. We zijn heel blij met het resultaat. Vicky is een niet alleen een vakvrouw maar ook heel fijn gezelschap.

Patricia Kroot
een jaar geleden

Vicky heeft mij in het begin van dit jaar gefotografeerd. Met als doel, professionele foto's voor mijn nieuwe website. De samenwerking verliep heel prettig. Zowel in de voorbereiding als tijdens de dag van de fotoshoot op locatie. Ik ben ontzettend blij met het prachtige resultaat: www.dreamboost.nl

Nicolette Pouw
2 jaar geleden

Prachtige foto s laten maken. Vicky begrijpt precies wat de bedoeling is. Welke stijl dan ook. Ze is overal in thuis en heeft heel veel gevoel voor detail en net extra beetje meer te geven. Enorm professioneel