Klik hier om een tekst te typen.

Love to read your ideas, comments, compliments!

Reactie plaatsen

Reacties

Marit
4 dagen geleden

Vicky heeft een hele natuurlijke en authentieke manier van (samen) werken. In een prettige, relaxte werksfeer, waarin ze echt 'contact' met je maakt, weet ze het beste van jezelf in een foto naar boven te halen. Het was een hele bijzonder sessie Vicky en ik ben trots op het resultaat! Dank je wel.

Robert Konrad
17 dagen geleden

Dear Vicky,
Besides that your webpage with all these incredible shoots is done in a very professional way, i have to send my compliments for all your very artistic pictures shown your site! I found many favourites in every single category - Congratulations,
Robert

Angela Sanders-Sijbom
24 dagen geleden

Lieve Vicky
Het was een bijzondere ervaring om samen met vriendinnen (zie review Adjan), waaronder ook jouw moeder, gefotografeerd te worden. Het resultaat is verbluffend mooi en voor de toekomst ook een heel mooi document dat herinnert aan een fijne vriendschap. Dit verwacht ik met name van onze groepsfoto's. Vakwerk!!

Ayt Erdogan
een maand geleden

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel fotografen, net zoals er heel veel koks rondlopen.
Dat wil niks zeggen over de kwaliteit uiteraard, maar wel zoals Vicky ook zegt; dat het oogpunt is die het doet, niet de camera alleen, anders zou inderdaad elk persoon die een goede koks mes zou aanschaffen per definitie een top kok zou zijn. zoiets is dus Photogravics in zijn professie.
Nogmaals bedankt voor je oog voor je fantastische werk en samen met het hele team behaalde Best in the world gourmand award 2019 Vicky!!!
Voor altijd heel veel succes gewenst met je zicht en wat er op je afkomt.
Liefs Ayt

Adjan Broeders
een maand geleden

Adjan
De fotosessie was al heel bijzonder door de goede aanwijzingen en de relaxte sfeer
Het resultaat waren prachtige foto's boven verwachting mooi
Samen met twee vriendinnen niet meer piep maar supermooi gefotografeerd ik wordt daar helemaal blij van dus heel erg bedankt Vicky

Corine
een maand geleden

Wat maak je toch prachtige foto’s Vic!!
Of het nu portretfoto’s zijn van m’n kids (zeer trots op!) of van food/omgeving/dieren, het is allemaal even mooi!!
Zeer professioneel, dat blijkt ook wel!!
Ga vooral zo door!!
Liefs Corine

Henriette en Roland
een maand geleden

Vicky heeft de foto's van onze B&B gemaakt, wij hebben deze gebruikt op onze website. Je ziet direct welke van haar zijn én welke door onszelf genomen zijn :). Ze heeft onze kamers op de allermooiste manier onder de aandacht gebracht, zonder de waarheid geweld aan te doen. Gasten zijn steeds blij verrast! Dank je wel Vicky xxx

Philip Hindley
2 maanden geleden

Excellent work from a true professional with excellent photographic skills and great creativity. We love Vicky’s work and highly recommend her for any photographic assignments.

Philip Hindley
2 maanden geleden

Vicky took some photos of our house in Spain for marketing purposes and we were delighted with her excellent work. A true professional with great skills and wonderful creativity. We highly recommend Vicky.

Faye Kollmann
2 maanden geleden

Vicky heeft voor ons (Mara May, knitted cotton) de Fall collectie gefotografeerd. De foto's zijn prachtig geworden daarnaast is het erg prettig werken met Vicky. Ze verstaat haar vak als geen ander!