Love to read your ideas, comments, compliments!

Reactie plaatsen

Reacties

Laurie
een maand geleden

Voor mijn opdrachtgever terecht gekomen bij Vicky voor fotografie. Super warm en welkom ontvangst. Goede fotograaf, fijne sfeer en prachtig resultaat!

Mirjam Kruiniger
4 maanden geleden

Vicky heeft voor het hoofdkantoor van de Koninklijke Auris Groep en voor één van onze scholen een geweldige foto gemaakt van aan aantal van onze leerlingen. Zij beelden allemaal in gebarentaal een woord uit. Een aanwinst voor ons kantoor. En de kinders zijn te schattig voor woorden en duidelijk op hun gemak met de fotografe.

Mike & Hella
6 maanden geleden

Vicky heeft prachtige foto’s geschoten van onze huwelijksdag, van ons als paar en van onze ouders, familie en vrienden. Ze heeft met name de dierbare momenten mooi in beeld gebracht. Ook van het grote feest een week later heeft ze echte top foto’s gemaakt. Heel blij mee. Deze mooie foto ‘s zullen we koesteren. Dank Vicky!

Therese
6 maanden geleden

Super mooie foto's Vicky ....
Super fotograaf !!!💋💋💋

Eef Langeler-Nuijten
7 maanden geleden

Vicky heeft prachtige portretfoto’s van mij geschoten! Zó mooi dat ze ook worden geplaatst in het tijdschrift Residence. Super blij mee. Vicky heeft oog voor detail en is echt een alles-kunner. Ik had geen poeder voor mijn gezicht en ook dat wist ze op te lossen met haar eigen professionele set. Ze zorgt dat er altijd een goede sfeer hangt en ziet als fotograaf de perfecte locatie en styling om de beste foto te maken. Eindelijk mooie professionele foto’s voor mijn website echt super!

Patty Gout
10 maanden geleden

Vicky heeft ons huwelijk fantastisch vastgelegd. Na een mooie dag ook nog een keer met mooie foto's de dag herbeleven. We zijn heel blij met het resultaat. Vicky is een niet alleen een vakvrouw maar ook heel fijn gezelschap.

Patricia Kroot
een jaar geleden

Vicky heeft mij in het begin van dit jaar gefotografeerd. Met als doel, professionele foto's voor mijn nieuwe website. De samenwerking verliep heel prettig. Zowel in de voorbereiding als tijdens de dag van de fotoshoot op locatie. Ik ben ontzettend blij met het prachtige resultaat: www.dreamboost.nl

Nicolette Pouw
een jaar geleden

Prachtige foto s laten maken. Vicky begrijpt precies wat de bedoeling is. Welke stijl dan ook. Ze is overal in thuis en heeft heel veel gevoel voor detail en net extra beetje meer te geven. Enorm professioneel

laurens
een jaar geleden

Vicky is heel erg lief, ziet wat er nodig is en weet wat er moet gebeuren. zorgt voor een vertrouwelijk gevoel en helpt ook verder te denken buiten haar werk.

A & M
een jaar geleden

Uit de wervelende fotoshoot bij Vicky kozen wij een foto met een hele positieve, blije en mooie uitstraling. We zijn er erg blij mee!!