Love to read your ideas, comments, compliments!

Reactie plaatsen

Reacties

A & M
6 dagen geleden

Uit de wervelende fotoshoot bij Vicky kozen wij een foto met een hele positieve, blije en mooie uitstraling. We zijn er erg blij mee!!

Esther Kat-Molenkamp
5 maanden geleden

10 jaar nu het overlijden van mijn toenmalige man, heb ik opnieuw het fotoboek besteld van de foto's die Vicky op de crematie had gemaakt. Maar dan nu voor mijn schoonouders. Het is weer prachtig geworden.! Ze zijn erg dankbaar nu ze ook iets tastbaars hebben. Zo professioneel als Vicky is en toch ook zo liefdevol. Een bijzonder mooi mens met oog voor detail. Ik zou haar iedereen aanraden, voor welke gelegenheid ook.

Anna-Maria
5 maanden geleden

Vicky is een vakvrouw! Ik - totaal niet fotogeniek en een gezonde weerstand tegen poseren - had zakelijke foto's nodig (waarbij je dan ook nog 'in de plooi' moet kijken). In een super gezellige ongedwongen setting heeft ze prachtige foto's weten te maken. Ook over het proces daarna niets dan lof: ruimte voor eigen inbreng en ze doet wat ze toezegt. Absolute aanrader!

Maarten Endel
6 maanden geleden

Op 30 april '21 een fotoshoot gedaan bij Vicky. Door de gezellige, hartelijke, vrolijke sfeer kon ik goed ontspannen en werden de foto's heel naturel en niet zo gekunsteld. Precies zo als ik van te voren aangegeven had dat ik de foto's graag wilde hebben.
Aangezien ik nogal haast had met de foto's kreeg ik al vast een selectie na een uur aangeleverd! Ik raad Vicky aan voor een ieder die een goed zakelijk portret wil hebben.

Nicolien Bruinsma
7 maanden geleden

Vicky is een super hartelijke, warme en spontane persoonlijkheid. Voldoende ruimte voor eigen inbreng en overlegmomenten. Ook na afloop nog prettige contactmomenten met advies en tips voor het juiste resultaat. Leuk!

Pascale Biergans
9 maanden geleden

Vicky weet heel goed het juiste moment te vangen. Zowel zakelijk als privé heeft ze prachtige foto's van mij genomen. Ik ben er heel blij mee.

Sabine de Jong
10 maanden geleden

Vicky maakt voor ons niet alleen de bedrijfsfoto's maar laat ook de gekste objecten stralen op alle kerst- en paaswensen van ACES International en Everyday Heroes. Ieder jaar weer. Super!

Janneke van der Stam
10 maanden geleden

Voor mijn start bij Bureau Blaauw heeft Vicky foto's gemaakt voor op de website. Alhoewel ik mezelf zeker niet fotogeniek vind, ben ik heel blij met de foto's. Ze heeft er echt het beste uitgehaald en daarbij was de shoot ook nog gewoon gezellig en relaxed!

Marie-Louise
een jaar geleden

Voor het 60-jarig huwelijksjubileum van mijn ouders hebben we Vicky gevraagd om dit vast te leggen. Vicky is als geen ander in staat om zo’n moment op een ongedwongen en creatieve manier vast te leggen. Het prachtige weer die dag en de vakkundigheid van Vicky hebben er voor gezorgd dat de foto’s voor mijn ouders een mooie blijvende herinnering aan een hele bijzondere dag zijn geworden.
Dankjewel Vicky!

Remco de Graaf
een jaar geleden

We zijn heel blij met het resultaat van de fotoshoot die Vicky heeft gemaakt voor Masia Nur In Sitges Spanje .
De fotograaf heeft zeer mooi de romantische mediterraanste sfeer kunnen vangen, die we graag op de foto’s wilden zien.
Daarbij denkt Vicky erg mee qua styling om eindelijk het perfecte plaatje te kunnen schieten . Tevens een sterk punt van haar is de zoektocht naar de juiste licht inval . Rekening houden waar de zon op en ondergaat .
Vick is veeleisend maar het resultaat is er ook zeer naar .