Love to read your ideas, comments, compliments!

Reactie plaatsen

Reacties

Gerdine duijsens
4 maanden geleden

Mijn camera angst was snel verdwenen. Vicky stelde mij snel op mijn gemak en zeer professioneel . Foto’s zijn prachtig geworden !
PhotograVics.nl aanrader!

Jan-Matthijs van Eendenburg
4 maanden geleden

Vicky heeft een prachtige fotoshoot gemaakt van mijn dochters en ook een combi van vader en dochters. Intiem, professioneel en van grote kwaliteit. Zodanig dat één van beide dochters hierdoor een start heeft kunnen maken als model voor meerdere bekende merken zoals Pull&Bear.

Vince
5 maanden geleden

Was helemaal top! Ze is niet alleen uiterst bekwaam in haar vak, maar ze weet je ook op je gemak te stellen voor een optimaal resultaat. Zeker een aanrader!

Thom
5 maanden geleden

Met een brede glimlach en hardop gelach heb ik voor mijn bedrijf een shoot gehad bij Vicky. Professioneel, kundig en met humor - zo kan ik 'm beschrijven. Hartstikke blij met het resultaat! We gaan schitteren in het magazine.

Minou en Emo
5 maanden geleden

Vicky heeft de foto's van ons huwelijk + huwelijksfeest gemaakt. De foto's zijn prachtig geworden en we zijn super blij met het eindresultaat. Tijdens het bekijken van de foto's beleven we deze fantastische dagen helemaal opnieuw, hier kunnen we ons hele leven van blijven nagenieten. Vicky is super professioneel. Enorm bedankt voor alles!!

Bianca
7 maanden geleden

Ik heb Vicky gevraagd of zij mijn huis in Spanje kon fotograferen voor de verhuur. Heb dat zelf geprobeerd, maar wat een verschil als een professionele fotograaf dit doet. De kleuren, doorkijkjes, en omgeving perfect en sfeervol vastgelegd. Heel blij mee.

Jasmijn
7 maanden geleden

Ik heb Vicky gevraagd om mijn kinderen (en mij) in hun puurste vorm vast te leggen. Zonder poespas, niet op hun paasbest maar puur, echt, zoals zij zich op dat moment voelden. Nou, dat is gelukt. Het geduld van Vicky, de oprechte interesse en haar kundige oog heeft zijn vruchten afgeworpen. Wat een rijkdom heb ik, wist ik al, maar prachtig om dit ook op deze manier te kunnen aanschouwen. Dankjewel daarvoor.

Laurie
een jaar geleden

Voor mijn opdrachtgever terecht gekomen bij Vicky voor fotografie. Super warm en welkom ontvangst. Goede fotograaf, fijne sfeer en prachtig resultaat!

Mirjam Kruiniger
een jaar geleden

Vicky heeft voor het hoofdkantoor van de Koninklijke Auris Groep en voor één van onze scholen een geweldige foto gemaakt van aan aantal van onze leerlingen. Zij beelden allemaal in gebarentaal een woord uit. Een aanwinst voor ons kantoor. En de kinders zijn te schattig voor woorden en duidelijk op hun gemak met de fotografe.