Love to read your ideas, comments, compliments!

Reactie plaatsen

Reacties

Nicolien Bruinsma
21 dagen geleden

Vicky is een super hartelijke, warme en spontane persoonlijkheid. Voldoende ruimte voor eigen inbreng en overlegmomenten. Ook na afloop nog prettige contactmomenten met advies en tips voor het juiste resultaat. Leuk!

Pascale Biergans
3 maanden geleden

Vicky weet heel goed het juiste moment te vangen. Zowel zakelijk als privé heeft ze prachtige foto's van mij genomen. Ik ben er heel blij mee.

Sabine de Jong
3 maanden geleden

Vicky maakt voor ons niet alleen de bedrijfsfoto's maar laat ook de gekste objecten stralen op alle kerst- en paaswensen van ACES International en Everyday Heroes. Ieder jaar weer. Super!

Janneke van der Stam
4 maanden geleden

Voor mijn start bij Bureau Blaauw heeft Vicky foto's gemaakt voor op de website. Alhoewel ik mezelf zeker niet fotogeniek vind, ben ik heel blij met de foto's. Ze heeft er echt het beste uitgehaald en daarbij was de shoot ook nog gewoon gezellig en relaxed!

Marie-Louise
7 maanden geleden

Voor het 60-jarig huwelijksjubileum van mijn ouders hebben we Vicky gevraagd om dit vast te leggen. Vicky is als geen ander in staat om zo’n moment op een ongedwongen en creatieve manier vast te leggen. Het prachtige weer die dag en de vakkundigheid van Vicky hebben er voor gezorgd dat de foto’s voor mijn ouders een mooie blijvende herinnering aan een hele bijzondere dag zijn geworden.
Dankjewel Vicky!

Remco de Graaf
8 maanden geleden

We zijn heel blij met het resultaat van de fotoshoot die Vicky heeft gemaakt voor Masia Nur In Sitges Spanje .
De fotograaf heeft zeer mooi de romantische mediterraanste sfeer kunnen vangen, die we graag op de foto’s wilden zien.
Daarbij denkt Vicky erg mee qua styling om eindelijk het perfecte plaatje te kunnen schieten . Tevens een sterk punt van haar is de zoektocht naar de juiste licht inval . Rekening houden waar de zon op en ondergaat .
Vick is veeleisend maar het resultaat is er ook zeer naar .

Annemieke
een jaar geleden

Deze week een prachtige shoot gehad van 3 nichtjes (1, 2 en 4 jaar, dus behoorlijk uitdagend). Prachtige foto's in zwart-wit en in herfstkleuren op de heide. Wisselende omgevingen, posities en stijlen. Heel blij met het resultaat; bijzondere en dierbare foto's!

MedCos SkinSolutions
een jaar geleden

Vicky fotografeert al enkele jaren bij regelmaat onze apparatuur, crèmes en supplies. Steeds weer krijgen wij complimenten over de kwaliteit van onze reclame en marketing uitingen. Uitingen die ook veel gebruikt worden door onze ca. 900 MedCos Partner instituten in de Benelux. Daarnaast zijn er soms ook haast klussen bij en steeds weer is Vicky coöperatief en kunnen we “ met behoud van kwaliteit “ op haar rekenen. 👍👌

Jetske
een jaar geleden

Vicky heeft inmiddels al twee keer prachtige fotos gemaakt van mijn kinderen. Je kunt zelf aangeven welke stijl je mooi vind - want ze kan veel verschillende dingen. Het is fijn met haar werken - zeker met kinderen (die lopen allemaal met haar weg)! Een absolute aanrader.

Marit
2 jaar geleden

Vicky heeft een hele natuurlijke en authentieke manier van (samen) werken. In een prettige, relaxte werksfeer, waarin ze echt 'contact' met je maakt, weet ze het beste van jezelf in een foto naar boven te halen. Het was een hele bijzonder sessie Vicky en ik ben trots op het resultaat! Dank je wel.