Love to read your ideas, comments, compliments!

Reactie plaatsen

Reacties

Therese
12 dagen geleden

Super mooie foto's Vicky ....
Super fotograaf !!!💋💋💋

Eef Langeler-Nuijten
een maand geleden

Vicky heeft prachtige portretfoto’s van mij geschoten! Zó mooi dat ze ook worden geplaatst in het tijdschrift Residence. Super blij mee. Vicky heeft oog voor detail en is echt een alles-kunner. Ik had geen poeder voor mijn gezicht en ook dat wist ze op te lossen met haar eigen professionele set. Ze zorgt dat er altijd een goede sfeer hangt en ziet als fotograaf de perfecte locatie en styling om de beste foto te maken. Eindelijk mooie professionele foto’s voor mijn website echt super!

Patty Gout
4 maanden geleden

Vicky heeft ons huwelijk fantastisch vastgelegd. Na een mooie dag ook nog een keer met mooie foto's de dag herbeleven. We zijn heel blij met het resultaat. Vicky is een niet alleen een vakvrouw maar ook heel fijn gezelschap.

Patricia Kroot
5 maanden geleden

Vicky heeft mij in het begin van dit jaar gefotografeerd. Met als doel, professionele foto's voor mijn nieuwe website. De samenwerking verliep heel prettig. Zowel in de voorbereiding als tijdens de dag van de fotoshoot op locatie. Ik ben ontzettend blij met het prachtige resultaat: www.dreamboost.nl

Nicolette Pouw
10 maanden geleden

Prachtige foto s laten maken. Vicky begrijpt precies wat de bedoeling is. Welke stijl dan ook. Ze is overal in thuis en heeft heel veel gevoel voor detail en net extra beetje meer te geven. Enorm professioneel

laurens
11 maanden geleden

Vicky is heel erg lief, ziet wat er nodig is en weet wat er moet gebeuren. zorgt voor een vertrouwelijk gevoel en helpt ook verder te denken buiten haar werk.

A & M
een jaar geleden

Uit de wervelende fotoshoot bij Vicky kozen wij een foto met een hele positieve, blije en mooie uitstraling. We zijn er erg blij mee!!

Esther Kat-Molenkamp
een jaar geleden

10 jaar nu het overlijden van mijn toenmalige man, heb ik opnieuw het fotoboek besteld van de foto's die Vicky op de crematie had gemaakt. Maar dan nu voor mijn schoonouders. Het is weer prachtig geworden.! Ze zijn erg dankbaar nu ze ook iets tastbaars hebben. Zo professioneel als Vicky is en toch ook zo liefdevol. Een bijzonder mooi mens met oog voor detail. Ik zou haar iedereen aanraden, voor welke gelegenheid ook.

Anna-Maria
een jaar geleden

Vicky is een vakvrouw! Ik - totaal niet fotogeniek en een gezonde weerstand tegen poseren - had zakelijke foto's nodig (waarbij je dan ook nog 'in de plooi' moet kijken). In een super gezellige ongedwongen setting heeft ze prachtige foto's weten te maken. Ook over het proces daarna niets dan lof: ruimte voor eigen inbreng en ze doet wat ze toezegt. Absolute aanrader!

Maarten Endel
een jaar geleden

Op 30 april '21 een fotoshoot gedaan bij Vicky. Door de gezellige, hartelijke, vrolijke sfeer kon ik goed ontspannen en werden de foto's heel naturel en niet zo gekunsteld. Precies zo als ik van te voren aangegeven had dat ik de foto's graag wilde hebben.
Aangezien ik nogal haast had met de foto's kreeg ik al vast een selectie na een uur aangeleverd! Ik raad Vicky aan voor een ieder die een goed zakelijk portret wil hebben.