Anna Singer Art heeft twee keer per jaar de mogellijkheid om hedendaagse kunst te lenen of te kopen. Van 22 nov t/m 27 nov is de eerstvolgende Anna Singer Art met een prachtige collectie schildererijen, beelden, foto's, objecten en mixed media in Singer Laren.

U ziet werken +/- 25 hedendaagse kunstenaars die de commissie zijn opgevallen door artisticiteit of anderszins onderscheidend vermogen, waarbij een hoge kwaliteitseis centraal staat.

Trots ben ik dat ik hier deel van uit mag maken met 2 foto's, uit het project No Time For Waste. 100x66cm, op museumpapier, op dibond met acrylfinish.

Je bent van harte welkom.

Vanavond belangrijke wedstrijd voor Ajax, subtiel maar toch aanwezig, manlief verrassen met de kerst?In diverse afmetingen en materialen te verkrijgen.

Voor Aces https://www.linkedin.com/in/sabined2/detail/recent-activity/shares/

Voor Bureau Blaauw een mooie opdracht mogen doen, ontwerp wenskaart en daaraan vast een loterij, diegene krijgt een op maat gemaakt fotokunstwerk! Mooi initiatief van Bureau Blaauw!

Onlangs heb ik het hele Ferrari archief van Jean-Louis Bezemer gefotografeerd, Jean-Louis is een fenomeen in de Ferrari wereld. Zijn in 60 jaar opgebouwde enorme archief komt 20 en 21 november in Duitsland onder de hamer, het was een hele klus kan ik zeggen, 60 jaar archief aan originele foto's en heel veel objecten, boeken en gadgets. 

Hier de weblink voor de geinteresseerden. 

https://www.nicola-ac.de/pages/vorschau

 

 

Vision Boerenwijsheden, Boek over management zoals in de Librije in engelstalige versie.

Succes hebben is 1, maar houden, hoe doe je dat? 

https://www.boerenwijsheden.com/bestel/

Editorial September 2019 Modeshoot

Van Liselotte Stavorinus mogen we weer een mooi boek lezen, heerlijk wat uurtjes in een super thriller! Foto uiteraard van PhotograVics! 

Shared Third place Award on the Best of the World Top 100 Gourmand Cookbooks for Aytems van Inspiratie! Great news!!! 

https://www.aytemsvaninspiratie.com/

HOW MUCH HORSEPOWER DO YOU NEED

to survive a severe illness? 

Wow, great news, nominated in world's best cookbooks, that is a present itself for us all, cause editing and journalisme is a profession itself which are combined with my Photography from Masterchef Ayt Erdogan in this magnificent book!

https://www.uitgeverijkomma.nl/culinair/de-aytems-van-inspiratie/

At the moment it is sold out!! But you can pre-order! 

 

 On line gallery, https://www.fortheloveofthepicture.com/vicky-keulen

Shop for great enlargements for in your home, office, or as a  great gift! Suzanne van der Steur selected a number of artworks for you!

Check this out! Black and white and full color!! 

 

 

 

Een geweldig Management/Kookboek, op veler verzoek, het Engelse vervolg op Boerenwijsheden. In samenwerking met Jonnie en Therèse Boer van De Librije. Auteurs Niels van Rees en Tjeerd den Boer, grafische vormgeving door Ton Homburg, Opera Concept en Design, Fotografie van PhotograVics! I keep you posted!!!

Backstage | Lekker

https://lekker.nl/inspiratie/backstage
 
18 dec. 2017 - 'Ik sla een brug tussen oost en west' · Sommige kookboeken zijn de aanschaf alleen al waard door de adembenemend mooie fotografie (Vicky Keulen) en schitterende vormgeving (Wout de... taste of amsterdam. Nieuws 19 / 03 / 2018 ...
 

Begin november verscheen DE AYTEMS VAN INSPIRATIE: een zinnenprikkelend boek over de Utrechtse chef-kok Ayt Erdogan (El Qatarijne aan de Mariaplaats). 

Zijn keuken laat zich omschrijven als een spannende cross-over tussen Oost en West met een glansrol voor de Ottomaans-Mesopotamische keuken en een subtiel gebruik van oosterse ingrediënten. Chef Erdogan kent zijn (Franse) klassiekers, maar kiest bewust voor een eigentijdse benadering waarbij smaak een geheel eigen dynamiek krijgt. In het boek komt de chef uitgebreid aan het woord over zijn inspiratiebronnen, de zoektocht naar zijn culinaire identiteit en zijn toekomstplannen. Maar centraal staan zijn creaties: met 40 gloedvolle gerechten geeft Erdogan zijn signatuur af in de hoop de lezer blijvend te inspireren. Aan het boek werken bekenden uit de culinaire wereld mee, onder wie Jan de Wit (Le Restaurant), Alain Caron (Café Caron), Noël Vanwittenbergh (Ciel Bleu) en Jerry Overeem (Bronckhorst).
Daarnaast bevat DE AYTEMS VAN INSPIRATIE ontroerende familieportretten en er is veel ruimte voor Ayt Erdogans `hometown´ Utrecht met prachtige sfeerbeelden en prikkelende bijdragen over de eetcultuur van de Domstad – en als pendant de andere belangrijke stad in zijn leven: Istanbul.

Een boek over een Utrechtse chef mag gerust een unicum genoemd worden, maar het is tijd dat de stad zijn culinaire hoogvliegers omarmt én prijsgeeft zodat een breder publiek kan kennismaken met deze bevlogen chef. Ayt Erdogan is er klaar voor: “De mooiste ontmoetingen voor mij, zijn ontmoetingen die culinair gedurfd zijn.”

DE AYTEMS VAN INSPIRATIE is luxe uitgevoerd en wordt uitgegeven bij Uitgeverij Komma, die eerder ook PUURST van Jonnie Boer uitgaf en Rijks, Masters of the Golden Age van Marcel Wanders. Voor de sublieme fotografie tekent Vicky Keulen (PhotograVics) en de teksten zijn van Annelies Hess-Bosch.

 

 

 

Klik hieronder om het boek te bestellen. 

Hieronder een kleine impressie.

Voor Sligro namens La Cucina