On line gallery, https://www.fortheloveofthepicture.com/vicky-keulen

Shop for great enlargements for in your home, office, or as a  great gift! Suzanne van der Steur selected a number of artworks for you!

Check this out! Black and white and full color!! 

 

 

 

Een geweldig Management/Kookboek, op veler verzoek, het Engelse vervolg op Boerenwijsheden. In samenwerking met Jonnie en Therèse Boer van De Librije. Auteurs Niels van Rees en Tjeerd den Boer, grafische vormgeving door Ton Homburg, Opera Concept en Design, Fotografie van PhotograVics! I keep you posted!!!

Backstage | Lekker

https://lekker.nl/inspiratie/backstage
 
18 dec. 2017 - 'Ik sla een brug tussen oost en west' · Sommige kookboeken zijn de aanschaf alleen al waard door de adembenemend mooie fotografie (Vicky Keulen) en schitterende vormgeving (Wout de... taste of amsterdam. Nieuws 19 / 03 / 2018 ...
 

Begin november verscheen DE AYTEMS VAN INSPIRATIE: een zinnenprikkelend boek over de Utrechtse chef-kok Ayt Erdogan (El Qatarijne aan de Mariaplaats). 

Zijn keuken laat zich omschrijven als een spannende cross-over tussen Oost en West met een glansrol voor de Ottomaans-Mesopotamische keuken en een subtiel gebruik van oosterse ingrediënten. Chef Erdogan kent zijn (Franse) klassiekers, maar kiest bewust voor een eigentijdse benadering waarbij smaak een geheel eigen dynamiek krijgt. In het boek komt de chef uitgebreid aan het woord over zijn inspiratiebronnen, de zoektocht naar zijn culinaire identiteit en zijn toekomstplannen. Maar centraal staan zijn creaties: met 40 gloedvolle gerechten geeft Erdogan zijn signatuur af in de hoop de lezer blijvend te inspireren. Aan het boek werken bekenden uit de culinaire wereld mee, onder wie Jan de Wit (Le Restaurant), Alain Caron (Café Caron), Noël Vanwittenbergh (Ciel Bleu) en Jerry Overeem (Bronckhorst).
Daarnaast bevat DE AYTEMS VAN INSPIRATIE ontroerende familieportretten en er is veel ruimte voor Ayt Erdogans `hometown´ Utrecht met prachtige sfeerbeelden en prikkelende bijdragen over de eetcultuur van de Domstad – en als pendant de andere belangrijke stad in zijn leven: Istanbul.

Een boek over een Utrechtse chef mag gerust een unicum genoemd worden, maar het is tijd dat de stad zijn culinaire hoogvliegers omarmt én prijsgeeft zodat een breder publiek kan kennismaken met deze bevlogen chef. Ayt Erdogan is er klaar voor: “De mooiste ontmoetingen voor mij, zijn ontmoetingen die culinair gedurfd zijn.”

DE AYTEMS VAN INSPIRATIE is luxe uitgevoerd en wordt uitgegeven bij Uitgeverij Komma, die eerder ook PUURST van Jonnie Boer uitgaf en Rijks, Masters of the Golden Age van Marcel Wanders. Voor de sublieme fotografie tekent Vicky Keulen (PhotograVics) en de teksten zijn van Annelies Hess-Bosch.

 

 

 

Klik hieronder om het boek te bestellen. 

Hieronder een kleine impressie.

Voor Sligro namens La Cucina